Όποιοι των πέντε κοινών θηκών είναι καταλληλότερος;

December 31, 2020
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όποιοι των πέντε κοινών θηκών είναι καταλληλότερος;

Κατά επιλογή των προϊόντων σύνδεσης, εκτός από την προσαρμογή συνδετήρων, υπάρχει την επίσης ένα πολύ σημαντικό μέρος, το οποίο είναι η θήκη του καλωδίου. Σαν σημαντικότερο εμπόδιο για να προστατεύσουν την εσωτερική διεπαφή, τα διάφορα υλικά της θήκης καλωδίων διαδραματίζουν τους διαφορετικούς ρόλους προστασίας. Οι χρήστες πρέπει να βρούν την κατάλληλη και προσιτή θήκη καλωδίων σύμφωνα με τα πραγματικά σενάρια χρήσης τους.

Κατωτέρω απαριθμούμε τα κοινά υλικά θηκών καλωδίων, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων, τα οποία είναι κατάλληλα να εξεταστούν από κοινού κατά την επιλογή των προϊόντων σύνδεσης.

1 υλικό PVC、

Η κατηγορία 6, PVC, με την ασπίδα φύλλων αλουμινίου, 4 ζευγάρια προσάραξε, 26awg
Καθορισμός: είναι βασισμένο στη ρητίνη PVC, προσθέτοντας τους σταθεροποιητές, plasticizers, ανθρακικό άλας ασβεστίου και άλλα ανόργανα υλικά πληρώσεως, πρόσθετες ουσίες, λιπαντικά και άλλες πρόσθετες ουσίες, μέσω της μίξης, να ζυμώσει και της εξώθησης.
Πλεονεκτήματα: μπορεί να διαμορφωθεί για να χρησιμοποιηθεί στα διάφορες περιβάλλοντα και τις εφαρμογές. Είναι χαμηλότερο κόστος, εύκαμπτος, ισχυρός, και πυρκαγιά/πετρέλαιο ανθεκτικά.
Μειονεκτήματα: μερικά υλικά PVC χαμηλών σημείων περιέχουν τις επιβλαβείς ουσίες, οι οποίες μπορούν να είναι ασταθείς όταν εφαρμόζεται στο ειδικό περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή, το υλικό PVC έχει αναβαθμιστεί επίσης για να ενισχύσει τα στοιχεία προστασίας του περιβάλλοντος και να βελτιώσει την απόδοση.
υλικό PE 2、
Το στερεό έθαψε το εξαιρετικά άμεσο προστατευμένο υπαίθριο καλώδιο, θήκη PE AWG 236
Καθορισμός: το υλικό πολυαιθυλενίου, αυτό είναι επίσης πολύ κοινό. Η γραμμική μοριακή δομή του πολυαιθυλενίου το καθιστά πολύ εύκολο να παραμορφώσει σε υψηλής θερμοκρασίας. Επομένως, στην εφαρμογή του PE στη βιομηχανία καλωδίων και καλωδίων, το πολυαιθυλένιο μετασχηματίζεται συχνά σε μια δομή δικτύων με τη διασύνδεση, η οποία το κάνει να έχει την ισχυρή αντίσταση παραμόρφωσης σε υψηλής θερμοκρασίας.
Πλεονεκτήματα: φιλικότερα προς το περιβάλλον, γενικά τέτοια προϊόντα έχουν περάσει την περιβαλλοντική δοκιμή ρύπανσης της ΕΕ ROHS. Έχει την άριστη ηλεκτρική απόδοση μόνωσης και την καλή εκτέλεση επεξεργασίας.
Μειονεκτήματα: γενική καιρική αντίσταση, μη κατάλληλη για το υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον.
υλικό 3、 Pur
Η έξοχη κατηγορία 5, έξοχη εύκαμπτη θήκη pur, που προστατεύθηκε, 4 ζευγάρια του AWG 26 προσάραξε τους αγωγούς
Καθορισμός: το πολυουρεθάνιο (PUR) είναι ένα είδος πολυμερούς σώματος με την επαναλαμβανόμενη μονάδα δομών carbamate του τμήματος, η οποία γίνεται από την αντίδραση του ισοκυανικού άλατος και polyol.
Πλεονεκτήματα: άριστη αντίσταση πετρελαίου, καλή ανθεκτικότητα, αντοχή, κρύα αντίσταση (αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας), αντίσταση ύδατος, αντίσταση γήρανσης, όξινη και αλκαλική αντίσταση, καιρική αντίσταση, μακριά ζωή υπηρεσιών, UV αντίσταση και πολλές άριστες λειτουργίες, κατάλληλες για τη ρύπανση πετρελαίου, το περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας και άλλες σκληρές περιπτώσεις.
Μειονεκτήματα: πολλές λειτουργίες, φυσικές τιμές θα είναι ελαφρώς υψηλότερες, έναντι των υλικών PVC, το κόστος θα είναι πολύ υψηλότερο.
4、 TPE/υλικό TPR
Έξοχη κατηγορία 5 SF/καλώδιο UTP, υψηλή ευελιξία CMX φλόγα - θήκη καθυστερούντω TPE, 4 ζευγάρια του πολυ αγωγού σκελών 24awg
Καθορισμός: TPE (θερμοπλαστικό ελαστομερές), μερικές φορές επίσης γνωστό ως TPR (θερμοπλαστικό λάστιχο), δηλαδή θερμοπλαστικό λάστιχο.
Πλεονεκτήματα: η καλή χημική αντίσταση και η αντίσταση πετρελαίου, και πολύ εύκαμπτος, αντοχή είναι επίσης καλύτερες.
Μειονεκτήματα: όχι πολύ ισχυρός, επίσης μη ανθεκτικός σε υψηλής θερμοκρασίας, δεν μπορεί συνήθως να χρησιμοποιηθεί στο περιβάλλον επάνω από 80 ° Γ για πολύ καιρό.
υλικό 5、 TPU
Καθορισμός: συνήθως γνωστός ως υλικά πολυουρεθάνιου, θερμοπλαστικό λάστιχο ελαστομερούς πολυουρεθάνιου.
Πλεονεκτήματα: κυρίως διαιρεμένη σε τύπο πολυεστέρα και τύπο πολυαιθέρων, η σειρά σκληρότητας (60ha-85hd), αντοχή, αντίσταση πετρελαίου, διαφανής, καλή ελαστικότητα, TPU όχι μόνο έχει τα άριστα χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, της υψηλής έντασης, της υψηλής εκτατής δύναμης, της ανθεκτικότητας και της γηράσκουσας αντίστασης, αλλά και είναι ένα ώριμο υλικό προστασίας του περιβάλλοντος.
Μειονεκτήματα: ελαφρώς λείποντας στη σταθερότητα, εύκολη να παραμορφώσει.